Dagbok

Stallets dagbok

Så här dagen efter resa så är man ganska trött och sliten, men det är bara att starta upp en ny vecka och måndagar brukar innebära ett fullspäckat schema och så också idag.
Många turer att rida och med tanke på värmen så började vi rida tidigare och flyttade en hel del av morgonens stallsysslor till efter träningen var avslutad vilket fungerade bra. 
Det ser ut som att värmen ska avta mot slutet av veckan, men så länge den håller i sig gäller det att prioritera en så tidig träning som möjligt för hästarnas skull.
Idag var det också anmälningar, både till nästa onsdag på Jägersro där vi har Kew Bridge och High Max samt även till Bro Park söndagen efter, dvs den 30 augusti och där har vi i första hand Sharp Eye i en Sunday Special. 
Först är det dock tävlingar på Bro på onsdag som vi nu laddar för och kommentar om de starthästarna kommer som vanligt imorgon! 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1