Dagbok

Stallets dagbok

Ni som följer med här vet ju att fredagar är lite av mellandagen, dagen när hästarna tränar mestadels lugnare eller kör någon alternativträning. Även idag var det så och sådana här dagar är bra att alternera med för hästarna.
Det var också skönt med en dag utan regn, det var ett tag sedan. Det känns redan nästan som höst, men jag läste idag att värmen ska vara på väg tillbaka igen, så vi får väl se. Imorgon är det ju augusti, hur fort har det gått? Var det inte vår alldeles nyss? Framför allt undrar jag varför inte vintrarna går så här fort, det hade ju varit trevligt om man knappt hann blinka förrän det var slut på kyla och elände.
Imorgon tränar vi som vanligt och så har vi också sparat firandet av onsdagens seger till då, det är alltid trevligast att fira på lördagar. Trevlig helg på er och vi hörs imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1