Dagbok

Stallets dagbok

Så var vi inne i augusti då, men samtidigt kom sommaren tillbaka med riktigt varmt och skönt väder idag faktiskt. Lördagar är ju bästa dagen i stallet, en mysig helgkänsla helt enkelt. Vi lyxfikade med bubbel, tårta och massa godsaker som skagenröra, tryffelsalami och supergott bröd till. Det var naturligtvis firande av Mr Tooma Globals seger i onsdags, men också helt enkelt att det är lördag och helg nu. Det blir ofta bubbel på lördagar och jag tycker det är helt rätt, man ska ha en extra liten guldkant på tillvaron när det går och det behöver inte vara så himla märkvärdiga saker man gör. 
Dagens träning gick fint och det var blandat mellan lugnare och raskare tempon, hästarna skötte sig bra och såg starka ut. 
Imorgon är det fina lopp på Jägersro, men vi har inte starthästar där. Vårt fokus när det gäller storlopp är Norsk Derby med Timo Nurmos och det rids om tre veckor imorgon. Tills dess hoppas vi också att Norge öppnar upp för alla landskap i Sverige (dvs även Stockholm), det vore ju väldigt roligt om ägarna och kanske några fler vill åka med dit och se tävlingarna.
Önskar er alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1