Dagbok

Stallets dagbok

Fredagar brukar ju vara den där mellandagen när hästarna går lite lugnare och så var det även idag för de flesta i alla fall. Det syns på hästarna att de tycker det går för långsamt, de vill öka på mer. Jag tror det är väldigt nyttigt att de emellanåt får gå mindre raskt än de vill, att de kommer hem och tycker dagens träning var löjligt lätt.
Idag var också en stor dag, Beach Road One (drygt fyra år gammal) lärde sig att dricka ur vattenkoppen! När åringar kommer in i träning så kan vissa dricka ur vattenkopp och andra inte. De som inte kan brukar lära sig ganska fort, någon dag eller kanske max en vecka där man får öva med dem (de har naturligtvis vattenhink under den tiden). Sedan har vi några få som vägrar att lära sig, men det är ändå ganska sällsynt. Glädjen idag när han plötsligt hittade tekniken (om än lite klumpig så här i början) var stor, såå skönt att han nu kan ha en vanlig vattenkopp och sköta sitt eget vatten. 
Det blev en bra och trevlig arbetsdag med en hel del pyssel och fix. Imorgon tränar vi naturligtvis som vanligt, men vill redan nu önska er alla en trevlig helg!

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1