Dagbok

Stallets dagbok

Så var det en vanlig dag igen efter två dagars resande. Lite dagvill är man, igår kändes som söndag och därför idag som måndag. Det känns ganska skönt att den känslan är fel och att en lugn söndag med lite mer återhämtning närmar sig.
Gårdagens starthästar mådde fint och verkar ha tagit sina lopp helt utmärkt. Perfect Girl Ester startar faktiskt igen redan på onsdag och den startlistan kom ut idag. Förutom hon så har vi också High Max, Kew Bridge, Chizhou och Mr Tooma Global till start samt Hällmyrans Zahra i kval. Naturligtvis kom alla i loppen efter varandra förutom kvalet då. Vi behöver planera för träckare i god tid för att få ihop ett bra tidsschema.
Apropå gårdagen så kommer här en ny hotellrecension (jag har ju tidigare skrivit lite om hotellen i Malmö). Vi provade denna gång Clarion Hotell Malmö Live och den gick direkt upp som etta på topplistan (nu ska det sägas att vi inte bor på de finaste och dyraste hotellen utan det här får mera ses som budgettips men ändå god standard). Fräscha rum, fin utsikt över kanalen och bra läge inne i stan. Så kom det avgörande, hur skulle frukosten vara? Den var helt strålande bra med ett enormt utbud. Frukosten är ju den där extra lyxen man vill ha när man bor på hotell, att det finns mycket att välja på. Det här hotellet siktar vi på i första hand framöver vid Malmöresorna.
Från dagens träning kan rapporteras att det var en del canters i bättre tempon och Chizhou och Kew Bridge (som startar i samma lopp på onsdag) gick lite extra raskt och såg mycket starka och bra ut. 
Det var också startboxträning för Snowfoot och Hällmyrans Zahra och idag sprang de av från startboxarna. För Snowfoot var det första gången han gjorde det och i och med att han har startboxtäcke och ska lära sig att hoppa ur det så var det lite extra intressant att se hur han skulle reagera. Han skötte sig helt exemplariskt igen, det är ett otroligt förvandlingsnummer som skett med honom, han är så duktig nu med alla moment.
Imorgon tränar vi vidare!

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1