Dagbok

Stallets dagbok

Så var det lördag och den där mysiga helgkänslan infinner sig. Trevlig dag i stallet och en bra träningsdag för hästarna som blandade raskare tempon med lite lugnare. 
Dagen avslutades som vanligt med en hundpromenad på gräsbanan och vi fick ta oss fram mellan vattensprinklers som vattnade för fullt. Efter en hektisk vecka ska det bli skönt nu med en lugnare söndag och ladda batterierna lite inför kommande vecka.
Höjdpunkten för eftermiddagen var att se Enables andra start för i år och vilket enormt sto hon är! På det sätt hon bara cantrade upp och väntade för att sedan bara dra ifrån, man får ju rysningar. Det var tredje raka segern i det här loppet (King George) och det är lika fantastiskt varje gång att se henne tävla.
Det är drömmen om en sådan häst eller bara ens en litegrann en sådan häst som det går ut på och som man kan jobba för dygnet runt. Varje gång man köper en åring så kan det ju vara den där otroliga stjärnan, den där hästen som är en på miljonen. Det är det som gör den här sporten så otroligt rolig och spännande, alla förhoppningar och drömmar om hur långt man kan nå. 

Aktuellt

 • Andelar Åringar +

  Två svenska åringar är redan inköpta och vi siktar på fler hästar vid höstens auktioner utomlands.
  Är du intresserad av att vara med på en mindre eller större andel?

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1