Dagbok

Stallets dagbok

Härligt med seger idag! Dhakota tog sin första seger och det var han sannerligen värd efter flera bra lopp med fina placeringar. Jag trodde på förhand att han kunde vara bland de tre, men några hästar stod klart högre än han i handicap och på pappret skulle han inte vinna. Dock är längre distans något som passar honom, han avslutade mycket fort sista biten och har verkligen styrkan. Fredrik red verkligen ett optimalt lopp och de hann precis förbi på linjen, så roligt.
Dagens bästa chans på förhand var Perfect Girl Ester, men efter att ha hoppat runt i startboxarna så missade hon starten och tappade flera längder och segerchanserna, det där kostade för mycket. Trots det var hon inte långt slagen och tog sista pengarna, Fredrik sa att nu känns hon jättebra och redo, det blev bara fel med starten. Vi får ansöka om att gå in sist i boxarna nästa gång.
Efter deras lopp vill vi så klart komma iväg i hyfsad tid. Vi hade förberett allt vi kunde innan så när hästarna var redo och återhämtat sig tillräckligt för att åka hem så körde vi. Det är ju så klart viktigt att hästarna först är helt nere i varv och fått vila lite, så det väntade vi självklart på.
Väl hemma hade vi planen klar för vad som skulle göras och att brygga kaffe var en viktig del i det hela. Vi lastade av och duschade starthästarna, skönt att de fick känna sig fräscha igen efter resan. Därefter packade vi om grejerna samt lämnade schemat till morgondagens träning hemma. Efter en snabb fika (vi har också med oss termos med kaffe i bilen) så gjorde vi klar Timo Nurmos och lastade in och så var vi iväg igen. 
Nu i skrivande stund är vi på god väg mot Övrevoll, musik på i högtalaren och vi är pigga och glada. Så klart hjälpte Dhakotas seger till att ge oss energi, det underlättar enormt när det går bra.
Jag har nu uppdaterat om dagens starthästar samt morgondagens start på Övrevoll. Kolla in under fliken Starter & Resultat och heja på oss imorgon!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1