Dagbok

Stallets dagbok

Väderprognosen spådde regn i massor idag och hela morgonen sneglade vi uppåt och bara väntade, de mörka molnen låg på himlen och bara bidade sin tid...
Även om det småduggade några minuter här och där så lät regnet vänta på sig och vi hann rida klart för dagen innan himlen öppnade sig. 
Själva träningen gick utmärkt och det var en hel del friskare tempon som gällde idag även om några höll sig i lite lugnare farter.
Efter träningen var klar började Tobias förbereda packningen, men innan vi lastade hann hästarna som skulle resa äta sin lunch i lugn och ro. 
Både Perfect Girl Ester och Dhakota var rena proffsen att lasta, de klev rakt in utan problem. I skrivande stund är vi strax framme på Jägersro och så här långt har de rest mycket bra.
Vi inledde resan i totalt ösregn, det gick knappt att se vägen framför sig och vi fick krypa fram. Vartefter vi kört har vädret förbättrats och här skiner nu solen från en klarblå himmel. 
Idag var det också startanmälan till i övermorgon, dvs torsdag i Norge där Timo Nurmos startar. Mer om hans lopp kommer i morgondagens uppdatering, men idag har jag uppdaterat med kommentarer om morgondagens starthästar. Ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat), så kolla in där!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1