Dagbok

Stallets dagbok

Som ofta på fredagar lite av en mellandag tempomässigt, men självklart tränade alla hästar precis som vanligt. Dvs enda skillnaden är att de går oftast lite lugnare just på fredagar medan det på torsdagar och lördagar oftast är något raskare tempon som gäller.
Arbetet flöt på strålande, hästarna skötte sig fint och vi hann med allt arbete som vi skulle. Det var en utmärkt arbetsdag helt enkelt och jag är väldigt glad för vilket bra team vi är i stallet och hur alla kompletterar varandra. Vi har en mycket bra stämning i stallet och det är otroligt viktigt, hästarna känner av att alla trivs, är glada och engagerade vilket påverkar dem i högsta grad.
Nu är det ju helg för de flesta och även om vi jobbar som vanligt imorgon så önskar jag er alla en trevlig helg och på återhörande imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1