Dagbok

Stallets dagbok

Täta födelsedagar, igår var det Angelikas och idag Tobias! Eftersom det var tävlingar igår och fokus på det så blev det sammanslaget firande idag med lyxfika inklusive tårta.
Gårdagens starthästar mådde utmärkt och hade tagit sina lopp hur bra som helst, alltid ett väldigt skönt besked.
Dagens träning var åt det mestadels raskare hållet och hästarna tränade på starkt och såg fina ut, det är ganska många som närmar sig start inom kort.
Nu är det verkligen vår och till och med en känsla av sommar nästan. Alla vintertäcken är utbytta mot tunnare sommartäcken och idag gjorde vi en shamponering av de flesta hästar, några få återstår till imorgon. Tvättas av gör de i stort sett varje dag, men det känns extra bra att ge dem en riktigt grundlig vårskrubbning.
I natt var också första gången i år som vi hade fönsterna helt öppna hela natten. Den senaste tiden har de varit öppna på dagen och stängda på glänt under natten, men nu har graderna stigit betydligt under hela dygnet. Det känns så klart väldigt trevligt för hästarna att ha så öppet som möjligt.
Startanmälan idag till på onsdag och då har vi Shylock och Kew Bridge i samma lopp. Det är sista tävlingsdagen i april och vi har alltså inte haft särskilt många startande under april månad. I maj däremot ser det helt annorlunda ut, inom ett par veckor är de flesta igång och startar och det ser vi verkligen fram emot!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1