Dagbok

Stallets dagbok

Bara en starthäst idag när röken skingrade sig och Kew Bridge såg fin ut länge, men behövde det här loppet. Hon har ju inte startat sedan november och kommer gå framåt mycket på den genomkörare hon fick idag.
Något helt annat som sätter livet i perspektiv; På kvällen kom nyheten att Adam Alsing gått bort i coronaviruset. Jag kände inte honom, men ändå var det liksom svårt att ta in. Undrar om inte det här kommer ändra synen på viruset för många. Även jag själv tog ganska lätt på smittan i början, men har förstått allvaret sedan en tid tillbaka. 
Att en person som känns så levande, stark och förhållandevis (till riskgrupperna äldre) ung dör så här är en ögonöppnare ytterligare. Var rädda om er!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1