Dagbok

Stallets dagbok

Idag raskare träning för några och de som tränade på mest idag var:
High Max och Bright Light tillsammans på dirttracken i ett längre arbete. Båda hästarna siktar på start om en dryg vecka.
Light Treading ensam på rakbanan. Även hon siktar på start den 22a, dvs nästa onsdag.
Chamori gick sitt första snabbjobb och hade med sig Mr Tooma Global som sällskap. Hon förstod vad hon skulle göra och ökade på direkt. Även om hon så klart är grön än så länge så syns det hur klassig hon är. Mr Tooma Global är snart startklar, men först ska han kastreras och det blir imorgon det.
Utöver dessa så gick de flesta en canter i friskare tempo och det är många som är på gång mot start inom ett par veckor. Det är roligt att se hästarna bli mer och mer redo, det är många som är i ett skede just nu där varje träningspass sätter fram dem ganska mycket. När de sedan är igång och startar för fullt så handlar det mycket om att bevara eller förbättra formen, men just nu är det verkligen en uppåtgående kurva för många av dem.
Idag var det anmälan till den 22a och då har vi fyra anmälda, startanmälan redan i övermorgon.
Imorgon är det då tävlingar igen och eftersom vi inte hade någon starthäst förra tävlingsdagen så blir det här första dagen vi är med och tävlar utan publik. Det ska bli intressant att se hur det fungerar med allting, jag gissar att det kommer kännas märkligt när det är folktomt.
Efter strykning av House in Order som sparkat till sig på ett bakben så återstår två starthästar i samma lopp, Shylock och Kew Bridge. Jag har uppdaterat kommentar om deras chanser och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat).
Följer ni tävlingarna imorgon så är det då atg.se som gäller. Ni vet väl att man kan välja kanal där? Man behöver inte titta på kanal Atg Live som även visar trav och annat, det är mycket bättre att välja kanal Bro Park så är det nästan som att ni är med på banan. Kanal väljs uppe vid själva tv-bilden, där kan man klicka där det står Atg Live och då kommer alla banor man kan välja upp, för en sändning direkt från banan.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1