Dagbok

Stallets dagbok

Att påstå att det var blåsigt idag var ingen överdrift. När jag körde till stallet på morgonen var det flera gånger som vinden tog tag så hårt i bilen att den knappt gick att styra och man fick hålla nere på farten. 
Jag var faktiskt tveksam om det skulle gå att träna, det gick knappt att ta sig mellan fikarummet och stallet och när man öppnade ytterdörrarna så flög de upp med en smäll. Dock mojnade det en hel del innan vi började rida och även om det blåste friskt hela förmiddagen så var det absolut inga problem att genomföra träningen.
Hästarna skötte sig mycket bra trots vädret, det är ju annars lätt att de blir lite extra pigga och ofokuserade. 
Idag var som ofta på fredagar en mellandag där tempot var snäppet lugnare och imorgon blir det raskare igen.
Imorgon är det ju lördag och som jag skrev förra fredagen så håller vi igen på besöken just nu. Det är av största vikt att inte äventyra att vi får avhålla tävlingar och att vi då håller oss borta från smittan. Sedan är det ju också så att om vi i stallet skulle få in en helt vanlig förkylning så innebär det ändå med de omständigheter som råder att vi måste stanna hemma tills vi är helt friska och det även om det bara är väldigt lite. Så för att inte äventyra att vi kan sköta hästarnas träning så är varje person färre vi träffar en minskad risk för problem.
Vi längtar alla tills det är som vanligt igen och alla får hjälpas åt i kampen mot att vi når dit!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1