Dagbok

Stallets dagbok

I skrivande stund sitter jag samtidigt och tittar på Dannys livestreaming från Globen. Där skulle jag (och väldigt många fler) varit på konsert idag. Nu spelar han i ett tomt Globen och mycket folk (fler än 40 000 var det när det startade och fler ansluter) sitter hemma och tittar.
Jag önskar innerligt att livet ska bli som vanligt igen snart, att gå och backa undan från folk för att inte komma nära någon har snabbt blivit en reflex och vardag. 
Vi som kan vara ute ska ändå inte gnälla, det finns många människor som sitter isolerade och all sympati till er!
Nu över till dagens rapport:
Sju minusgrader imorse och rakbanan hade en del frusna klumpar, däremot var dirttracken i utmärkt skick efter nattkörning så där tränade vi alla hästar idag. Det var många ryttare som ville komma och rida idag, så det blev flera stora turer och en hel del rask träning stod på programmet.
Hästarna skötte sig mycket bra, såg starka ut och jag är mycket nöjd med dagens intryck.
Vi avslutade dagen som vanligt med en trevlig hundpromenad runt gräsbanan i solen och jag åkte sedan hem med en bra helgkänsla.
Imorgon drar vi igång tävlingssäsongen på Bro Park, men eftersom vårt stall inte har starthästar förrän nästa gång så kommer vi följa tävlingarna via atg.se.
Önskar alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1