Dagbok

Stallets dagbok

Det beslut som kom från regeringen idag vid lunch kändes väldigt tungt till en början. Från söndag gäller att det endast är tillåtet med högst 50 personer vid sammankomster, skulle vi då kunna fortsätta att tävla?
Vi började spåna på om det kanske gick att genomföra tävlingar med högst 50 personer, det hade krävt lite specialupplägg men hade nog kunnat fungera. Nu verkar dock inte det behövas, några timmar senare kom besked från Svensk Travsport att travtävlingarna fortsätter och då gäller det naturligtvis även galoppen. 
Den här begränsningen på 50 personer gäller inte för en hel del saker (som t ex simhallar och gym lite överraskande) och bland annat arbetsplatser. I och med att publikplats på tävlingarna är stängda och endast aktiva får vara på plats så räknas tävlingsbanorna som arbetsplatser och inte som sammankomster. Ett mycket viktigt och lugnande besked.
Nu har vi också fått instruktioner om att begränsa stallbesöken så mycket som möjligt. Våra mysiga lördagar i stallet med ägare på plats får vi vänta lite med ett tag nu, viktigast är att vi inte äventyrar tävlingarna. Skulle smittan komma in på Bro Park så skulle det vara stor risk för nedstängning och det är ju prio ett att undvika. 
Vårt stall kommer uppdatera ännu mer nu på sociala medier (som jag skrev om här redan igår) för att alla ska känna sig så delaktiga som det går när man inte kan vara plats för tillfället. 
Alla får hjälpas åt att göra så mycket man kan just nu och hoppas att det här lugnar ner sig snart. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1