Dagbok

Stallets dagbok

Det var ingen vanlig lördag eftersom vi bett alla ägare att ligga lågt ett tag med besöken, normala lördagar är det ju fullt med folk från morgon till lunch. Så klart väldigt tråkigt, men vi hoppas och tror det här gäller under en väldigt begränsad tid och det är ju för allas bästa, vi vill inte äventyra att tävlingarna rids nu i april. 
Vi försökte upprätta helgkänslan så gott vi kunde i alla fall och till fikat firade vi Våffeldagen (som ju var i onsdags) i efterhand med våfflor, grädde och två sorters sylt vilket var mycket gott.
Idag kom Matilda och red en tur på Kew Bridge, det var hennes första tur sedan hon blev mamma till lilla Alva för endast två veckor sedan. Hon väntade inte länge i onödan kan man säga, men har längtat länge efter att vara tillbaka.
Dagens träning gick fint, första turen red vi på dirttracken och övriga turer på rakbanan och hästarna såg fina ut i mestadels raskare tempon. 
Vi hann också med extra mycket pyssel och fix i stallet, Tobias jobbar ju än så länge bara med stalltjänst tills hans finger är helt bra igen. 
Nu önskar jag alla en fortsatt trevlig helg och påminner också om att det blir sommartid imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1