Dagbok

Stallets dagbok

Idag var första dagen det kändes som vår på allvar ända från morgonen. Inga minusgrader i natt och när jag åkte hemifrån kl 5 på morgonen så var det i stort sett ljust. Redan tidigt sken solen och sedan badade Bro Park i sol och värme hela förmiddagen, såå härligt var det!
En som inte tyckte dagen var lika härlig var däremot stackars Tobias med sitt skadade finger. Han jobbade inne i stallet idag och det gick faktiskt över förväntan. Han skötte det mesta av markservicen; fyllde hönät, tvättade vattenkoppar, bytte i hage och walker, ryktade hästar mm mm. Det här var något han själv ville igår när vi diskuterade hur vi skulle göra och han fick känna sig för vad han klarade av. Jag var ganska beredd på att han skulle vara väldigt begränsad i sina möjligheter till arbete och hade räknat med att han kanske inte skulle jobba så mycket, men det mesta fungerade galant.
Tobias längtade dock svårt efter att rida hela förmiddagen och tittade avundsjukt på varje tur som red ut. Han har redan börjat planera för hur han ska testa att ta en tur efter helgen, men jag vill nog se först att han inte har ont i handen innan han rider igen.
Dagens träning gick utmärkt och det var en hel del friskare tempon som gällde, några av turerna gick på dirttracken och resten på rakbanan. När man har en person som sköter stallet så hinner övriga koncentrera sig mer på att rida och vi hade turer från tidig morgon och sista turen kom in strax före lunchfodringen.
Slutligen; jag vet att jag har skrivit om det tidigare, men vill återigen slå ett slag för våra sidor på Facebook och Instagram och då särskilt Händelser (det som ligger kvar i endast 24 timmar och det hittas högst upp i nyhetsflödet på respektive sida). Nu i dessa tider när många inte kan vara på plats så är det ett enkelt och roligt sätt att hänga med i vårt stall, vi uppdaterar där i stort sett varje dag och en hel del filmklipp från träningen, så häng med där!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1