Dagbok

Stallets dagbok

Så var det fredagen den 13 då. Jag är ganska vidskeplig med mycket, men inte just detta faktiskt. Dock kan man ju inte låta bli att reagera lite över datumet när man ser eller hör det.
Träningen och dagen i stort gick i alla fall bra, det var lite av en mellandag träningsmässigt med något lugnare tempon och hästarna skötte sig fint.
Det var ett par minusgrader på morgonen och rakbanan behövde ett par harvningar innan den var helt bra så de första turerna reds på dirttracken och de sista på rakbanan när solen kommit igång på allvar.
Idag var vi extra många i stallet och då hann vi förutom allt det vanliga även med en hel del välbehövligt extraarbete. Först var det själva uppackningen av alla grejer vi haft i Dubai, två stora lådor fullproppade med saker samt några resväskor. Dessutom stod en hel del storstädning på programmet både i kök, kontor, sadelkammare mm. Det här städprojektet är inte klart än, vi får lite i taget när tid finns men vi kom en bra bit idag. Jag gillar ordning och reda och nu inför våren känns det skönt att göra en ordentlig genomgång med städning och sortering av allt.
Imorgon ser vi fram emot en trevlig lördag i stallet!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1