Dagbok

Stallets dagbok

Kallare än på väldigt länge imorse, fem minusgrader och fruset överallt. Eftersom dirttrackbanan prioriteras när det är kallt och nattkörning krävs så blev det där vi tränade idag. Den banan var helt okej men sanden var ändå lite isig och för säkerhets skull tog vi det lugnt och höll oss i återhållsamma tempon. Hästarna skötte sig fint men hade nog gärna velat träna på lite mer än de fick idag.
Fika på lördagar brukar vara trevligt och lite extra gott, men idag blev det en nivå ytterligare. Vi hade skagenröra, tryffelsalami, melon, chokladdoppade jordgubbar, två hembakta kakor med hallongrädde mm mm. Till detta var det som ofta på lördagar bubbel, det ska vara lite extra lyxigt när det är helg och vi är många på plats. Dagens fika var helt fantastiskt, stort tack till er som fixade detta! Lördagar är verkligen bästa dagen i stallet, så himla mysigt med den gemenskapen.
Klockan 10.15 började vårt extra Fullmäktigemöte och det hölls uppe i restaurangen med god sikt över banan, så jag kunde se de två sista turerna ridas. Mötet gick utmärkt trots att det hölls genom telefon på tre olika platser, Bro, Jägersro och Göteborg. Det är första gången vi har möte i Fullmäktige på det sättet och det gick hur bra som helst. 
Strax efter klockan 12 var vi klara och jag kom tillbaka till stallet för att hjälpa till med det sista arbetet. Även idag hann vi med en hel del städning och nu är det putsat och fint, ordning och reda i stort sett överallt.
Efter avslutat arbete tog vi som vanligt en lång promenadrunda med hundarna över området och det är en skön helgkänsla som infinner sig när man är klar för dagen och en lugn ledig dag väntar. Önskar er alla en fortsatt trevlig helg!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1