Dagbok

Stallets dagbok

Idag kom Kaia (Sofie Ingolfsland) på besök hos oss. Hon hade andra ärenden i Stockholm och frågade häromdagen om hon då samtidigt kunde få komma och rida. Jättetrevligt att träffa henne igen och hon red fyra hästar; High Max, Light Treading, House in Order och Haweswater. Hon verkade tycka om alla fyra hästarna med kanske ett litet extra plus till House.
Efter andra turen var det fika som vanligt och när vi var klara med den och kom ut så hade det börjat regna och det rätt rejält. Inte jättekul, men det var bara att kämpa på med resten av dagen även om precis allting blev blött. Det kom faktiskt så mycket regn att när jag åkte hem hade det blivit en hel del vattenansamlingar på motorvägen och man fick köra försiktigt.
För övrigt idag gick träningen bra och hästarna skötte sig fint. Det var en hel del raskare canters som gällde idag.
Timo Nurmos har ju haft en väldigt lång och ansträngande resa, men det verkar inte ha imponerat särskilt mycket på honom. När jag skulle leda ut honom till walkern så stack han plötsligt iväg i full fart och försökte slita sig, att jag lyckades hålla kvar honom var ren viljestyrka blandat med en gnutta tur (i en dragkamp mellan häst och människa är det svårt att vara starkare än hästen...). Min plan var att han skulle få ledigt torsdag och fredag för att återhämta sig helt, men redan imorgon blir det nog en lätt joggingtur så han får rasta sig lite. 
Imorgon håller vi tummarna för bättre väder!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1