Dagbok

Stallets dagbok

Fyra minusgrader på morgonen och marken var rejält frusen. Det gjorde också att rakbanan som inte körs på nätterna hade en ordentlig skorpa på toppen. Under dagen när den kördes så blev den bra, men vi bedömde att dirttracken (som harvas nattetid när det är kallt) var klart bättre och där tränade vi.
En kall natt brukar också innebära att det blir soligt sedan och mycket riktigt blev det en härlig dag med strålande sol från en blå himmel och plusgraderna kom tillbaka ganska fort.
Vi kunde träna på i ganska hyfsade tempon och efter ett par dagar med något mer återhållsam träning så kändes det skönt att kunna öka på igen.
Hästarna ser starka och fina ut och nu längtar man ju tills säsongen drar igång igen!
I skrivande stund är jag precis hemkommen från genrepet av Melodifestivalen och det var tolv bra framträdanden vi fick se. Ni som inte gillar Mellon får ändå stå ut med ett litet tips från min sida här. När sista numret körde igång, Anis Don Demina med Vem e oss så blev stämningen helt fantastisk. Folk stod upp, jublade och det var ett otroligt drag i hela arenan. Han står ju i högt odds att vinna, men har stor chans att få högst poäng av svenska folket och om inte internationella juryn helt sänker hans chanser så kan skrällen vara ett faktum!
Imorgon blir en intensiv och spännande dag med träning på förmiddagen, Super Saturday i Dubai på lunchen (första start redan kl 13.00!) och så Hästfesten på kvällen samt Mellon då.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1