Dagbok

Stallets dagbok

Otroligt lång dag, men på ett bra sätt. Dagen började som vanligt med träning (som gick jättebra) och allt det vanliga jobbet i stallet. Vi var så många i stallet idag att vi lätt hann med allt vi skulle och vi kunde ändå med bravur vara klara en dryg timme tidigare än vanligt, strax före klockan 12.
Detta för att vi skulle hinna se Super Saturday på Meydan med fyra skandinaviska starthästar. Ingen större lycka för dem idag dock, men också väldigt tuff konkurrens i de här Grupploppen och det var ändå roligt att följa tävlingarna. Det kändes väldigt märkligt när tv-kamerorna svepte över totalt tomma läktare, tråkigt att sådana högkvalitativa lopp kördes utan publik pga risken för coronaviruset. Det blir otroligt intressant att se hur det blir när det är dags för Dubai World Cup-dagen om tre veckor.
Lagom när tävlingarna var slut så var det dags att göra sig iordning inför kvällen och Hästfesten på Bro Park. Det blev en jättetrevlig kväll med god mat varvad med prisutdelning och det var mycket folk på plats. Inte blev kvällen sämre av att Timo Nurmos vann kategorin Årets Tvååring 2019, verkligen superkul och hedrande. Vi är så klart jättestolta över honom och den här utmärkelsen. 
Även Perfect Girl Ester var nominerad, hon var en av tre i kategorin Årets Sto, men där vann Silent Night. Det är ändå glädjande bara att bli uppmärksammad genom en nominering och hon hade ett toppenår förra året där hon gick från klarhet till klarhet.
Efter festen lyckades jag faktiskt ta mig hem utan att få veta resultatet i Melodifestivalen, det var en utmaning med tanke på att folk blixtsnabbt får all info genom sina mobiler och det var nog ett stort antal som visste vinnaren. Väl hemkommen så blev det soffan och hela sändningen på Svt Play. Mitt skrälltips igår gick inte hem, men han blev ändå femma. Otroligt spännande omröstning, men jag skulle ljuga om jag sa att jag var nöjd. Dotter som förlorade med en ynka poäng hade nog haft bra chans i Eurovision med sin coola scenshow, nu blir det lite som att köra samma nummer i år igen som förra året. 
Sammanfattning av dagen: Träning, Super Saturday, Hästfesten och Mellon, en intensiv och jättehärlig lördag!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1