Dagbok

Stallets dagbok

Efter en väldans massa regnande under dagen igår och även under natten så var banorna åt det blöta hållet. Dock höll de ändå ihop fint och det gick att träna på dem men lugnt. Vi testade både rakbanan och dirttracken och de var ungefär likvärdiga. Förhoppningsvis torkar det upp rätt fort nu, enligt väderprognosen väntas inget mer regn den här veckan.
Det kan tyckas som att jag är otroligt väderintresserad och så är det egentligen inte. Dock påverkar ju vädret vår arbetssituation och förutsättningarna för träning enormt, så det ingår liksom lite i jobbet att ha ständig koll på förutsättningarna.
Idag kom meddelande om att lördagens tävlingar på Meydan kommer att ridas utan publik pga risken för coronavirus. Endast de som har med hästarna att göra (dvs ägare, tränare, skötare mf l) samt media och sponsorer får komma. Okej, det blir ju inte helt tomt, men låter ändå som att det kan bli otroligt märkligt att rida lopp för mer eller mindre tomma läktare. 
Så klart riskerar det att bli samma sak med Dubai World Cup (då det alltid är totalt fullpackat med folk), men det är ju drygt tre veckor dit så vi får hoppas att läget är förbättrat då.
Imorgon har förhoppningsvis banorna hunnit torka upp en hel del och i så fall siktar vi på att kunna träna på lite raskare igen.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1