Dagbok

Stallets dagbok

I skrivande stund sitter jag på flyget hem, det är fantastiskt egentligen att wi-fi fungerar så här smidigt nuförtiden. Jag skulle ha landat kl 14.25 men omläggning av rutten pga att man inte flyger över Iran ger en hel del förseningar. Nu kommer planet att anlända till Arlanda strax efter kl 20 och den där eftermiddagen hemma gick om intet.
På morgonen idag i Dubai gick Timo Nurmos snabbjobb på träningsgräsbanan. Det är den bana som är mest skonsam för hästarna att träna på,så även fast han tävlar på dirttrack på torsdag så passar man gärna på de dagar gräset är öppet. Den banan har också en högre handicapgräns för att få lov att träna, så det är inte alla som kan göra det. Som tur är så står han högt (90 i engelsk handicap) och får gå på alla banor (grästävlingsbanan har ännu högre gräns och begränsat antal per gång som får träna). 
Idag tog han sällskap med Quarterback och Privilegiado och det blev ett mycket bra och rejält upplägg där de gick raskare och raskare hela vägen. Både jag och Tobias var mycket nöjda med honom. 
Hemma var det blandad träning och jag fick också en bild på en fantastiskt fin tårta i Label Blacks ära med hans namn på, att fira segrar med tårta är lika roligt varje gång!
Imorgon är det då dags för tävlingar igen och som vanligt är det nu uppdaterat med kommentarer angående våra hästars chanser. Ni hittar det under fliken Starter (& Resultat), så kolla in där.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1