Dagbok

Stallets dagbok

Nu sitter jag och Fredrik på flygplatsen och väntar på flyget som ska avgå kl 23.40 mot Dubai. Bra för Fredrik att hans sista ritt innan avgång gav seger med House in Order, det ger ju lite extra självförtroende innan han ska rida mot världsjockeys på torsdag.
House var faktiskt imponerande idag och gjorde det verkligen bra, roligt för alla hans ägare!
Då kändes det också värt att åka hem och vara hemma i dryga 24 timmar, att få se honom vinna så fint. Det var också bra att hinna känna igenom alla hästar, prata "live" med alla i stallet och planera upp lite inför kommande vecka. Och så var det väldigt mysigt att få träffa mina hundar, det är ju så jobbigt varje gång jag måste resa ifrån dem...
Jag har som vanligt uppdaterat med kommentarer angående dagens starthästar och det finns under fliken (Starter &) Resultat.
Imorgon (efter den här extra långa rutten som flygs nu) så landar vi vid 11-tiden lokal tid, dvs kl 8 på morgonen i Sverige. På tisdag morgon ska Fredrik rida Timo och också få känna lite på banan inför loppet på onsdag. Imorgon kommer också anmälningslistan till loppet och det blir otroligt spännande att se hur det eventuella motståndet ser ut.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1