Dagbok

Stallets dagbok

Jag startade morgonen i Dubai och nu är jag hemma igen. Lite extra tidig uppstigning imorse så jag hann packa allt innan det var dags att åka till stallet med väskor och allt. 
Idag var det lite raskare tempo som gällde för Timo Nurmos och han såg fin ut. Det är bra att det är drygt en månad kvar till start, det blir precis lagom det för att få upp honom i form eftersom han fick ta det lugnt ett tag efter segern i Vinterfavoriternas Pris för att ladda inför vintern. Därefter tränades han igång igen och egentligen hade vi tänkt jobba på snäppet mer de sista veckorna innan avfärd, men då var ju vädret och banförhållandena väldigt fram och tillbaka. 
Hemma tränar han nästan alltid i sällskap och vi kommer förmodligen även göra det i Dubai när det närmar sig start, ensam är han något mer ofokuserad men sköter sig ändå väldigt fint.
Efter träningen och lite stallhäng åkte jag sedan till flygplatsen för avfärde hemåt. När planet landade i Stockholm var klockan dryga 15 lokal tid, men i Dubai var klockan 18 och den tidsskillnaden kändes nu framåt kvällen kan man säga.
Imorgon är det stallet och träningen på Bro Park som gäller och nu kommer jag vara hemma i dryga tre veckor helt och hållet. Efter det blir det två resor fram och tillbaka för att vara med på den finslipande träningen inför start, samtidigt vill jag ju också vara på Bro när det är tävlingar så jag får lösa det med att åka två gånger.
Imorgon kommer lite mer utförligt om både Dubai och Bro samt också en bilduppdatering, den har jag helt tappat på väldigt länge men planerar nu att ta upp den igen både på hemmaplan och bortaplan.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1