Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det då extra tidig uppstigning eftersom vi skulle träna Timo Nurmos på den första träningstiden klockan fem. När det är tävlingar så är det ju mörkt och elljus, så det är bra att åtminstone några gånger testa att träna med de förutsättningarna. Han verkade inte bry sig nämnvärt om det och såg fin ut i lagom raskt tempo.
Efter cantern blev det som vanligt skritt tillbaka, tvätt och ledning, men den obligatoriska betningen fick vänta till lite senare när det ljusnat. 
Klockan sju skulle sedan Tobias rida Quarterback och det ville vi ju se, så det blev en kafferast på bänkarna utanför stallarna, där samlas alla när det finns tid över.
Förutom att se Tobias rida så fick vi också se alla andra hästar som tränade i andra turen och med ett par dagar här så känner jag nu igen alla hästar. Det ska bli superroligt att följa dem när det sedan blir dags för tävlingar. Redan den 2 januari (som är första möjliga tävlingsdagen) kommer ganska många skandinaviska hästar starta som det verkar. Timo startar inte förrän den 23 januari och har tid på sig.
På kvällen var det dags för tävlingar, men dessa var bara för "locals", dvs hästar som står uppställda här hela året. Loppen var okej, men kommer bli betydligt bättre när själva Carnivalen drar igång. Mest tyckte jag det var roligt att vara på plats och se allt samt hänga inne på "Owners and Trainers" där det serverades mat och det var trevligt med väldigt många man känner.
På hemmaplan hade några minusgrader torkat upp banan från ovädret igår och det gick utmärkt att träna på lite mera. Skönt att vi haft lite mer tur med väder och banförhållanden den senaste tiden, det är ju snart dags för tävlingar igen även på Bro Park. 
Imorgon kommer jag att hinna se träningen här på morgonen och därefter bege mig mot flygplatsen för hemfärd och landar tidig eftermiddag svensk tid.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1