Dagbok

Stallets dagbok

En ny dag här i Dubai och samma upplägg på träningen, dock smyger vi upp tempot mer och mer. Jag är jättenöjd med Timo så här långt, han verkar ha acklimatiserat sig fint och ser bra ut när han tränar.
Banan är öppen för de internationellla hästarna (dvs de som inte bor här hela året) kl 5.00-5.35 samt kl 7.00-7.35. Dessutom finns en annan bana på onrådet där vi får träna kl 8-9.
De som har flera hästar att rida kommer oftast till stallet strax efter kl 4 och fodrar direkt innan de sedan gör iordning första turen för ridning och rider ut ca kl 04.40. 
Tobias har ju bara Timo att ta hand om, men han kommer rida lite turer åt andra tränare också emellanåt. Imorgon ska han rida Quarterback åt tränare Rune Haugen och planen är att han kommer rida honom en del när Rune inte är på plats. Därför har vi bestämt att imorgon rider vi Timo i första turen kl 5, bra att få träna i elljus också så han är van vid det när det är dags för tävling.
Hemma var det tydligen uruselt väder hela dagen idag  med både regn och snö i massor. Åringarna som vi planerat att rida fick istället nöja sig med att trava i walkern med sadel på.
Annars verkar allt lugnt hemma och jag är ju tillbaka redan på fredag eftermiddag. Först hinner vi dock med träning både torsdag och fredag här och imorgon är det också tävlingar här på kvällen.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1