Dagbok

Stallets dagbok

Intensiv dag minst sagt! På morgonen var det fullt fokus att vara redo för lastning mot Jägersro för Tobias och Timo Nurmos. Lastningen påbörjades redan kl 7 och det tog mindre än en timme att få in alla nio hästarna som skulle med från Bro (fyra från Lars Kelp, tre från Patrick Wahl och en var för Roy Kvisla och mig) samt all packning som var ganska rejält mycket.
Samtidigt i stallet påbörjade vi omflyttningen av hästarna och det var ett väldans fixande och grejande för att få ihop allt när en hel del hästar ska byta box. 
För att få plats med alla fick vi göra en liten special. Light Treading som är till salu som avelssto eller ridhäst fick ta Timos box så länge eftersom jag räknar med att hitta en köpare inom kort för den här fina hästen (vet ni någon som söker häst så kan hon klart rekommenderas!). Det innebar att hon fick flytta in i "hingststallet" (även valacker där) så länge och det var succé när hon anlände, många som blev glada över att se ett sto på den avdelningen. Entusiasmen avtog ganska snart så det verkar lugnt att ha henne där så länge.
Naturligtvis var det också träning som vanligt och inte en lugn stund på hela förmiddagen. Det kändes ändå väldigt bra när vi var klara, nu har vi alla hästar tillsammans och det är väldigt mycket bättre både för hästarna och för oss.
Dubaihästarna anlände till Jägersro framåt kvällen och i natt körs de till Köpenhamn och lastas på planet till Dubai. Jag kommer vara på plats imorgon och ta emot när han anländer och Tobias flyger in ett par timmar senare. Det här ska bli så spännande!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1