Dagbok

Stallets dagbok

Efter gårdagens (och även onsdagens) intensiva regnande så kändes det på förhand något osäkert hur banan skulle vara. Vid lunch igår var den ju ganska geggig och hade börjat släppa på vissa ställen. Dock verkar den släppa igenom vattnet fort, redan på morgonen idag var banan väldans mycket bättre, om än inte jättebra. Direkt efter första harvningen kl 8 blev det en ytterligare markant förbättring och det gick faktiskt fint att cantra på i ganska bra tempon hela dagen.
Dagens schema började med arbete med åringarna samt lugnare canters, just med tanke på att banan kanske behövde några timmar för att torka upp. Därefter reds de som skulle cantra på mera och dagen flöt på fint.
Strax före lunch lyckades Snowfoot och Double Down pilla upp grinden till hagen och de tog en tur ute på området tillsammans innan de som tur var ganska raskt infångades. Kluriga hästar det där, grinden sitter låst på ett i mitt tycke ganska bra sätt men tydligen inte tillräckligt. De har nog stått och funderat ut hur de skulle öppna den och nu får vi se till att låsa den med ytterligare en låsning.
Imorgon tänkte jag uppdatera lite mer här om åringarnas träning och framsteg!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1