Dagbok

Stallets dagbok

Så var det november då, som vanligt så känns det som tiden flyger fram. 
Idag var det som det brukar vara på fredagar, lite lugnare träning och något av en mellandag när det gäller tempon. Dock inte en mellandag rent arbetsmässigt, vi hade många turer och hästar att rida och det var full fart hela förmiddagen. Arbetet flöt ändå på bra och hästarna skötte sig fint.
Strax efter lunch anlände den ena av Himalayas två nya ägare och vi skrev klart alla papper och fixade det formella. Därefter lastades han i Kurres transport och Kurre körde honom till hans nya hem, som ligger bara en kvart från banan. 
När man säljer en häst ska det kännas som rätt magkänsla, att den har kommit till rätt hem. Så känns det verkligen här, jag är jätteglad över hans nya hem med två engagerade ägare. Jag hoppas och tror att det blir toppenbra och de har verkligen fått en fantastiskt fin häst. Jag är också glad för Himalayas skull, han har tröttnat på att vara galopphäst och han är verkligen värd ett nytt liv som ridhäst nu.
Imorgon är det en del raskare träning och så kommer här också kommentarer om starthästarna på söndag!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1