Dagbok

Stallets dagbok

Väldigt blandad träning idag, vi började de två första turerna med lugnare tempon. Därefter var det en tur med snabbare arbeten och det var tre hästar som gick i den turen.
Perfect Girl Ester gick ensam och hon siktar på Sprintfinalen på Jägersro nästa söndag (den 10e). Hon har verkligen levererat i år med massor av otroligt starka insatser i storloppen och hon borde kanske börja gå ner i form. Av träningen att döma så ser hon dock ut att vara i bättre form än på länge, hon ser helt strålande ut och gör det så enkelt men fort.
Dhakota och Chizhou jobbade tillsammans och egentligen är de ganska omaka, men det var ändå en bra sammansättning. Dhakota är snabb och mer åt sprinterhållet. Även han siktar på Jägersrostart den 10e i Götalandlöpning (korta varianten av Kriteriet). Chizhou är mycket mer av en stayer, men jag tycker det är bra om vi får upp lite mer speed på henne, så att någon gång jobba lite extra raskt är bara bra för att väcka upp henne mer.
Efter den här turen blev övriga turer mellantempo och roligt är att se Beach Road One komma igång mer och mer för varje dag nu efter sin halsoperation. Så himla spännande att se honom tävla igen om ett tag, han har ju tävlat med endast 25 procents luft och ändå gått så pass bra, så hur bra blir han med fullt luftflöde?
Idag var det också startanmälan till nästa onsdag då det igen är tävlingar på Bro Park. Vi har då sju starthästar och det blir en maxad dag helt klart!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1