Dagbok

Stallets dagbok

Kl 01.40 i natt rullade vi ut från Bro Park och var sedan på plats i Göteborg strax efter kl 7 på morgonen. Jag måste verkligen ge en eloge till Tobias som tappert körde hela natten. Jag brukar försöka vara vaken hela tiden som stöd, men vid 3.30-blecket var jag helt slut och somnade ett tag liggande på snedden i sätet.
Resan gick i alla fall bra och Kew Bridge som aldrig rest tidigare skötte sig strålande bra på det hela taget.
Båda hästarna gjorde bra lopp, men utdelningen för detta blev dock klen idag och då är det ju alltid segare när man reser. Här ska vi dock inte klaga, vi har haft väldigt fin utdelning på våra resor under året nästan varje gång.
Se närmare kommentarer om dagens insatser under fliken (Starter &) Resultat!
Under hemresan fick jag några timmars "skönsång" från chauffören som var underhållande men kanske inte av det vackrare slaget... :)
Nu är vi hemma igen och imorgon tränar vi vidare som vanligt.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1