Dagbok

Stallets dagbok

Idag en del raskare träning för de som inte startar just denna vecka. Även då en del lugnare tempon och det såg bra ut överlag, de som tränade på såg starka ut hela vägen och gick lätt och även övriga såg fina ut.
För åringarnas del inleddes tömkörningsträningen idag. Först en kort longering och därefter sattes en extra longerlina på och det blev en pedagogisk övning i hur det fungerar. I början blir de oftast lite rädda när de känner linorna bakom sig, men de brukar vänja sig fort. Båda två var jätteduktiga och lärde sig snabbt, de verkar verkligen vara smarta och begåvade hästar som fattar allting fort.
Imorgon är det då dags för tävlingar igen och vi har fem starthästar. Jag har uppdaterat som vanligt med kommentarer angående deras chanser och det finns under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1