Dagbok

Stallets dagbok

Nu känns det som att man börjar komma in i de vanliga rutinerna igen efter semestern. Dock märks det att efter bara några dagars frånvaro från skrivbordsarbete så är det mycket att ta igen under den kommande veckan innan man är ikapp. Normalt sett är det alltid flera timmars jobb varje dag med planering av lopp, kommunikation med hästägare och  mycket annat pappersjobb som görs efter ordinarie tid i stallet och nu väntar en hel del arbete på mig.
Idag var det blandad träning och hästarna skötte sig jättebra. Roligt också att åringarna gör så fina framsteg och lär sig allt snabbt och bra. Nu longeras de med sadlar och nästa steg i deras träning blir att inleda tömkörningen..
Imorgon är det dags för tävlingar i Göteborg. Vi har fått stryka Chizhou, men det är inget allvarligt. Hon har startat flera gånger på banor där hon inte riktigt fått fäste och gått och spänt sig och det har satt sig lite i kroppen på henne. Hon är snart redo för start igen.
De som startar är Kew Bridge och Haweswater och eftersom det bara blir två hästar så åker vi med en mindre lastbil och vi kommer köra i natt och vara framme imorgon bitti.
Jag har uppdaterat kommentarer om deras chanser och ni hittar det som vanligt under fliken Starter (& Resultat).
Jag har också som utlovat uppdaterat Veckans Bilder, så kolla även in där för lite fina bilder!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1