Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det mestadels raskare tempon som gällde för hästarna och enligt alla rapporter så gick det utmärkt, alla verkade mycket nöjda.
Här i Istanbul har vi promenerat i evigheter runt staden och även varit på några museum. Överallt finns det djur, framför allt katter men också lite hundar. Något som är otroligt sympatiskt är att alla verkar ta hand om djuren, det finns stora matställen med torrfoder och vatten bl a. På fik ligger de och sover på stolar och de matas flitigt. Jag skulle ge en katt lite av min smörgås med ost, men den stirrade avmätt på den där biten och såg att undra var skinkan var...
Jag kan tycka att det är jättejobbigt om det är många hemlösa djur i en stad, men här är de väl omhändertagna och integrerade i samhället på alla sätt och det känns toppenbra. Jag googlade lite:
https://minadjur.com/djur/istanbul-ar-katternas-stad-men-vet-du-varfor/
Imorgon rids Prix de l´Arc de Triomphe och hela världen håller tummarna för att superstoet Enable ska få avsluta karriären med ännu en seger och bli historisk. Det loppet rids som lopp 4 kl 16.05 och kan ses på atg.se, missa inte det!
I lopp 6 kl 17.30 som är ett Grupp 1-lopp kommer Beach Road Ones halvsyster Spinning Memories ut och det ska bli väldigt spännande att se hur långt hon räcker där.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1