Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det mestadels raskare tempon som gällde för hästarna och enligt alla rapporter så gick det utmärkt, alla verkade mycket nöjda.
Här i Istanbul har vi promenerat i evigheter runt staden och även varit på några museum. Överallt finns det djur, framför allt katter men också lite hundar. Något som är otroligt sympatiskt är att alla verkar ta hand om djuren, det finns stora matställen med torrfoder och vatten bl a. På fik ligger de och sover på stolar och de matas flitigt. Jag skulle ge en katt lite av min smörgås med ost, men den stirrade avmätt på den där biten och såg att undra var skinkan var...
Jag kan tycka att det är jättejobbigt om det är många hemlösa djur i en stad, men här är de väl omhändertagna och integrerade i samhället på alla sätt och det känns toppenbra. Jag googlade lite:
https://minadjur.com/djur/istanbul-ar-katternas-stad-men-vet-du-varfor/
Imorgon rids Prix de l´Arc de Triomphe och hela världen håller tummarna för att superstoet Enable ska få avsluta karriären med ännu en seger och bli historisk. Det loppet rids som lopp 4 kl 16.05 och kan ses på atg.se, missa inte det!
I lopp 6 kl 17.30 som är ett Grupp 1-lopp kommer Beach Road Ones halvsyster Spinning Memories ut och det ska bli väldigt spännande att se hur långt hon räcker där.

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1