Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det en mellandag för träningen med mest lugnare tempon för hästarna. När jag inte är hemma som nu så får jag en rapport varje dag när träningen är klar hur det har gått och allt verkar bra. 
Jag vill verkligen hylla hela vårt team, vi har en så bra sammanhållning och alla hjälps åt. Som i onsdags på tävlingarna när våra sex starthästar startade på rad, allt fungerade perfekt tack vare engagemang och samarbete. Att ha roligt tillsammans samtidigt som man lägger ner ett hårt jobb är något som verkligen är viktigt och gör att vi blir sammansvetsade. Att hitta rätt personal är inte alltid så lätt, jag är därför extremt tacksam och glad för hur bra vi har det hos oss!
Igår var det startanmälan till Göteborg på onsdag och där har vi tre starthästar; Kew Bridge, Chizhou och Haweswater. Vilka lopp kom de i då? Jo, naturligtvis tre lopp i rad, lopp 1,2 och 3.
Sedan var det idag startanmälan till Bro Park nästa fredag och där har vi fem starthästar; Eye for an Eye, Light Treading, Sharp Eye, House in Order samt Mr Tooma Global. Här blev det lopp 1,2,3,4 och så ett litet uppehåll till lopp 7 faktiskt.
Otroligt vad vi åker på att ha alla hästar på rad och speciellt i Göteborg dit man ju reser med begränsat antal personer, det kommer krävas ett bra upplägg på förhand, men vi jobbar på det.
Här i Istanbul har jag haft en riktigt slö dag med mycket vila och sol och även promenad i stan både morgon och kväll. Det har varit varmt och soligt idag, men ska bli sämre väder nu framöver och då får det bli mer sightseeing istället. 
Det är en så cool stad, halva staden ligger i Europa och halva i Asien. Vi bor och har ännu bara varit på Europasidan, men planerar absolut för att kolla in den andra sidan också.
Imorgon på hemmaplan blir det en del raskare träning och så tror jag att det anländer en snygg tårta också i Space Dragons färger till fikat.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1