Dagbok

Stallets dagbok

Morgonen inleddes som vanligt med genomgång av samtliga hästar och gårdagens starthästar mådde fint och verkar ha tagit sina lopp utan problem.
Efter det vanliga stallarbetet med fodring, mockning och utsläpp av hästar så påbörjade vi dagens träning. Idag var det grästräning för tvååringarna och första turen reds då där i raskare tempo och de såg strålande fina ut allihop.
Det var goda tempon mest hela förmiddagen och hästarna skötte sig fint. Jag missade sista turen, men fick rapport om att även den gick bra.
Efter att dagens ridning var avslutad så jobbade de med åringarna som lär sig fort. De longeras och vi har också påbörjat lite andra övningar som spolbås och att ta in dem på skoplatsen och öva att stå där mm. Det är viktigt att man tar sig tid och att de på ett lugnt och pedagogiskt sätt får vänja in sig vid allt som är nytt.
De går i hagen tillsammans och är redan väldiga bästisar, så det är en del gnäggande när den ena är iväg och tränar medan den andra är kvar i hagen.
Nu är jag på plats här i Istanbul, jag har aldrig varit i Turkiet tidigare. Vi anlände tidig kväll, så än kan jag inte säga så jättemycket om staden, men den gör ett väldigt mäktigt intryck med otroligt mycket folk (här bor över femton miljoner människor!). Det blir spännande att kolla in allt mer imorgon!

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1