Dagbok

Stallets dagbok

Vilken härlig dag det blev med en fin seger och två andraplatser! Stark insats av Space Dragon som gick ut i hög silverklass och det var ett rejält kliv uppåt för honom. Han har inte startat på länge, men trots det visade han klass och vann ganska klart. Jag är faktiskt väldigt imponerad av honom, han är en bra häst som kan ta ytterligare kliv uppåt framöver.
Se närmare kommentarer om dagens duktiga starthästar under fliken (Starter &) Resultat.
Imorgon inleder vi dagen som vanligt med träning, men sedan kommer jag strax före lunch åka iväg på några dagars semester för att ladda batterierna lite inför resten av hösten. Planen hela sommaren har varit att åka iväg några dagar när det fanns en lucka, bara det att det blev aldrig någon lucka alls. Det har varit fullt upp hela tiden. Nu är det inga tävlingar denna helg samt att vi har haft många starthästar denna vecka, två på Jägersro i söndags och sex stycken idag. Så det känns som ett bra läge att komma iväg och jag är hemma igen redan på måndag morgon. Det blir faktiskt en resa till Istanbul och jag har aldrig varit där, så det ska bli spännande.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1