Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det en del snabbare träning för några av hästarna, samtidigt som morgondagens alla starthästar tog det lugnare. De som tränade på raskare var:
Light Treading, Bright Light, Mr Tooma Global, Sharp Eye, Label Black och Chizhou
Dessutom precis snäppet under i tempo för House in Order, A Ragman, Power of Attorney och Timo Nurmos
Hästarna såg fina och starka ut och skötte sig utmärkt.
Det var också dags för att testa longering för våra nya åringar Snowfoot och Double Down. Vi brukar alltid vara två stycken som hjälps åt, en som står i mitten och longerar som man brukar göra och så en som springer bakom och manar på så de förstår vad de ska göra. De fattade ganska direkt hur det gick till och både och travade och galopperade i båda varven.
Det är ju alltid så roligt att få se dem röra sig lite mer organiserat än vad de gör ute i hagarna, man börjar tänka på hur det kommer se ut när de så småningom kommer galoppera under ryttare. Att följa dem så här från början är alltid lika roligt och vi är supernöjda med våra inköp som känns väldigt mycket som två fynd!
Imorgon är det dags för tävlingar igen och jag har uppdaterat med kommentarer angående deras chanser, finns som alltid under fliken Starter (& Resultat)

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1