Dagbok

Stallets dagbok

Mycket tidigt imorgon bitti är det dags för hemfärd igen efter en jättehärlig semester som verkligen har känts välbehövlig. Bara några dagar så här har räckt som ett avbrott från vardagen och ett bra sätt att ladda batterierna för resten av säsongen. Istanbul är en fascinerande stad som jag gärna återvänder till igen.
Självklart missade vi inte Prix de l´Arc de Triomphe som sågs på datorn. Det blev ju tyvärr inte seger för Enable, jag trodde hon skulle vinna överlägset när hon ryckte ifrån men hon orkade inte sista biten och det var förmodligen pga den tunga banan. Vilken häst hon är ändå, hon föll med flaggan i topp!
Imorgon är jag alltså tillbaka i verkligheten igen och rapport kommer som vanligt. 

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5). Douze Points har fyra vinnande syskon i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79!

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1