Dagbok

Stallets dagbok

Två bra insatser och man får vara nöjd med dagen. Så klart vill man alltid vinna och det kändes som att båda hade kunnat göra det med lite mer tur med loppuppläggen.
Perfect Girl Ester låg på för mycket när den andra hästen i front reds hårt från start och vi serverade det till köhästarna som gick förbi sista vägen. Trots ett för hårt utgångstempo så håller hon heroiskt och blir trea, inte långt slagen. 
Haweswater avslutar som vanligt snabbt och blir tvåa, men vinnaren hade redan stulit loppet och dragit iväg. I det läget är det väldigt svårt att bedöma när man ska börja avancera och vi får ändå vara mycket nöjda med att hon hann passera alla andra.
Roligt att båda gjorde bra lopp och fungerade på en för dagen ganska geggig och vattnig bana som oroade oss lite på förhand.
Jag har uppdaterat som vanligt med mer utförliga kommentarer om dagens insatser och ni hittar det under fliken (Starter &) Resultat.

Aktuellt

 • Andel Douze Points +

  Ännu finns några andelar kvar i fina tvååringen Douze Points som kan vara ett riktigt fynd och är till salu i andelar från 10 procent och uppåt. Passa på att gå med i en mycket lovande unghäst som har storlopp på programmet redan i år. 
  Pappa är Barocci och mamma Spring Sea är fransk (med svensk hcp 83,5) och har fyra vinnande avkommor i Frankrike med hcp 86,5-82-81-79

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1