Dagbok

Stallets dagbok

Så var det måndag och ny vecka. Den inleddes med regnskurar under morgonen, då och då öppnade sig himlen och det fullständigt vräkte ner i några minuter för att sedan nästan helt sluta. Stackars ryttare och hästar hade precis ridit ut en tur när det allra värsta ösregnet drog igång och trots att inte heller det varade länge så var de fullständigt dyngsura när de kom tillbaka till stallet efter turen. Tur att det finns torktumlare! För hästarna blev det en dusch med varmvatten så de inte skulle stå och bli kalla.
Dagens träning var av det blandade slaget med mestadels mellantempon och dagen flöt på utmärkt även om vi hade mycket att göra. 
Idag var det också anmälningar till Stockholm Cup-helgen nästa vecka då det är tävlingar både fredag och söndag. Det ser ut att bli två mycket högkvalitativa dagar med många fina hästar på anmälningslistorna! För vår del är det främst fredagen som gäller då det är Breedersdagen, vi har en hel del hästar anmälda i lite olika lopp där.
Imorgon tränar vi vidare!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1