Dagbok

Stallets dagbok

Nu är vi hemma igen efter ett intensivt dygn. Jag och Tobias träffades i stallet kl 1.45 imorse (eller snarare i natt...), packade in grejer och hästar (som lät sig lastas helt exemplariskt) och kom iväg kl 02.15. Vi var framme kl 7.35 efter en rast och två mycket korta stopp på vägen. Det går faktiskt rätt smidigt och relativt snabbt att köra till Göteborg och speciellt med en tvåhästars-lastbil.
Efter en promenad med hästarna och fixande av boxar och foder så blev det frukost och vila ett par timmar både för dem och oss.
Sedan drog tävlingarna igång och alla rutiner som vanligt inför start. Båda hästarna gjorde egentligen bra lopp även om Chizhou inte fick utdelning för det, hon var först utanför pengar men bara tre längder från seger. Då ska man veta att hon inte alls fungerade på banan och det tog halva loppet innan hon ens kom igång. Haweswater gör som vanligt en kämpainsats, hon blir tvåa efter ett starkt upplopp och lite irriterande bara hals från segern.
Se närmare kommentarer angående deras insatser under fliken (Starter &) Resultat.
Någon timme efter vårt sista lopp, när hästarna hunnit återhämta sig lite så kom vi iväg hemåt. Även om vi nu var i stallet på Bro rekordtidigt (strax efter 20.30) så är man ju inte så pigg efter ett dygn med sömn enstaka timmar här och där. Då har jag ändå bara suttit i passagerarsätet, Tobias har tappert kört hela vägen fram och tillbaka.
Imorgon tränar vi precis som vanligt! 

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vill du vara med som andelsägare i någon av våra fina tvååringar?
  Än finns några andelar kvar.
  Vi siktar på de stora loppen och dessa hästar har de kvaliteter som behövs.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1