Dagbok

Stallets dagbok

Den här dagen... Den vill man helst bara glömma faktiskt. Jag hoppas dock att när vi summerar året och man har fått lite perspektiv så kan man skratta lite åt den här urusla dagen när precis allt gick åt skogen.
Först High Max som är en häst som jag hade förhoppningar på för de stora loppen och han har verkligen visat så många gånger i träning att han är en häst med stora kvaliteter. Men det har han ju verkligen inte visat i lopp utan bara fladdrat runt och inte tagit i det minsta. Så idag var det blinkers som gällde och när vi testade det i träning såg han helt fantastisk ut, så hoppet var gott inför det här loppet. När starten gick lade han i bromsen direkt och sprang så hela loppet, han tar inte ens i tio procent av vad han kan. Där har vi något att fundera på, att hitta lösningen på den gåtan...
Sedan Himalaya som lyckas hoppa rakt upp istället för framåt ur startboxarna och slår huvudet i grindarna (han var helt grön i pannan), kommer långt bak och så var den dagen förstörd för honom som behöver gå i ett bra tempo där framme.
Återstår då Power of Attorney som skulle göra sin debut och han går lugnt och fint i ledvolten. Precis när Shane hoppar upp så stegrar han sig (vilket han aldrig gör annars...), tappar balansen och ramlar. När han ska resa sig lyckas han trampa Shane på foten och han får då så ont att han inte kan rida. Vi väntade in i det längsta om det skulle gå över, men icke och vi fick gå tillbaka till stallet igen, det fanns ingen annan ryttare att byta till.
Helt sanslöst att precis ingenting gick bra, absolut ingenting. Det var bara en sådan dag idag och vi får ta nya tag imorgon, men lite otroligt var det faktiskt.

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1