Dagbok

Stallets dagbok

Så var det måndag igen och man är ganska trött nu efter intensiva dagar med resande. Träning som vanligt idag, men det var ändå ingen vanlig dag...
Fredrik hade sin svensexa idag även om det dröjer till mitten av augusti innan han gifter sig. Det här visste han själv inte om så klart, men jag hade planerat upp dagen med andra ryttare efter fikat då han kidnappades av ett större gäng killar. Utklädd i peruk med pannband, nätbrynja och ett par tights i brokiga färger så såg han ut som en hårdrockswannabe från 80-talet. De verkar ha haft och har en rolig dag!
Vi jobbade vidare i stallet och arbetet flöt på fint och hästarna skötte sig.
Idag var det också startanmälan till söndag och då har vi Bright Light i Bro Park Trial som är ett storlopp för skandinavienfödda treåringar. Ettan och tvåan i loppet får en Derbybiljett så det är ett intressant lopp helt klart. Han hade ingen tur i spårlottningen och drog spår 15 tyvärr, men vi får försöka ha en bra plan för att inte tappa mark i onödan.
Vi har också tre hästar i turnerningsloppen och spänningen var stor vilka ryttare vi skulle få. Jag är supernöjd med alla tre jockeyer vi fick, med Hayley Turner som extra roligt så klart!
Imorgon är det träning på förmiddagen och vid lunch eller lite senare åker vi mot Malmö och Jägersro med Approach och Shylock. Det är tätt mellan resorna och tävlingarna nu. Jag återkommer med rapport från lastbilen imorgon!

Aktuellt

  • Vill du veta mer? +

    Är du intresserad av att vara med på en tvååring eller en äldre häst så finns alla möjligheter. Att vara med på en unghäst innebär stora möjligheterna att vara med i storloppen för två och treåringar, med det kommer också chansen till massor med spännande upplevelser.
    Jag har också planer på att åka på auktion och köpa fler tvååringar i vår på auktion. 

    Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info.

    Läs mer             Kontakta oss

  • 1
  • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
    Caroline Malmborg Tränare
  • 1