Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det träning för fullt eftersom det är tävlingar imorgon och banan är stängd då. Det var blandad träning med ett snabbjobb på programmet. Det var Beach Road One och High Max som tränade ihop och det gick mycket bra.
Beach Road One provade idag blinkers inför nästa lopp och vi fick ett bra besked, han fungerade verkligen fint med dem. I träning är han visserligen alltid fokuserad, men i loppen har han varit allt annat än koncentrerad och inte alls haft fokus framåt. Därför kan blinkersen göra väldigt stor skillnad och han såg toppenfin ut idag. 
Sedan får man inte glömma att han ännu bara har gjort tre lopp någonsin och lär sig väldigt mycket på varje start, men det är ändå väldigt tydligt hur mycket han tappar i onödan på varje lopp när han springer och vinglar och tittar på annat. 
High Max underpresterade grovt senast, men vid kontroll dagen efter visade det sig att han hade allergi och var väldigt röd och uppsvullen i halsen. Först fick han en kort medicinkur och sedan har vi jobbat mycket för att få en bra stallmiljö för honom. Det regn som kom och som sköljde bort mycket pollen ute har förmodligen också varit till god hjälp. 
Imorse innan träningen återkollades hans hals och nu ser den helt annorlunda och bra ut, väldigt skönt!
Han är nu startanmäld till Bro nästa onsdag, startlistan dit kom idag. Då startar vi också House in Order, Himalaya samt Australian Open.
Men först är det morgondagens tävlingar som gäller med sex starthästar. Som vanligt finns nu kommentarer om deras chanser och ni hittar det under fliken Starter (& Resultat).

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1