Dagbok

Stallets dagbok

Vilken toppendag med två segrar och fina insatser!
Dagen började inte lovande, Space Dragon hade dragit till sin sko snett och var väldigt öm i hoven. Han har lite känsliga hovar och jag vet att när han tidigare tappat sko så har han nästan alltid blivit helt bra så fort skon varit på igen. Så vi kunde ju inte ta beslut om strykning förrän vi fått på skon igen och sett hur han var då. Jourhovslagare Erik kunde komma ca kl 10 och då var det inte långt till tävlingarnas början eftersom det var förmiddagslopp idag. 
Med skon på blev Space Dragon klart bättre, men inte helt bra och det var ett lätt beslut att stryka. Riktigt surt att han lyckades kludda till det precis idag! Det kommer dock nytt lämpligt lopp inom kort.
Sedan blev dagen betydligt muntrare med två fina segrar som togs av Light Treading och Approach på ett övertygande sätt. Otroligt roligt och vi glädjer oss mycket å deras ägares vägnar.
Jag vill också passa på och tacka alla i vårt stall- hela teamet- som lägger ner ett stort jobb och engagemang på hästarna, träningen och jobbet. Det är guld värt det!
För mer kommentarer om dagens starthästar så har jag uppdaterat sidan (Starter &) Resultat med dagens analyser.
I övrigt idag så var det väldigt glädjande att banan var så fin och rättvis. Man kunde vinna i front, men också bakifrån. De senaste veckorna har banan varit för hård och snabb och hästar i front har haft en nästan löjlig fördel, så var det inte idag.
Det här med förmiddagslopp var ju väldigt trevligt och det var mycket folk på plats. Sista loppet gick strax efter kl 13 och då var ju fortfarande en stor del av dagen kvar, jag gillade tidsschemat mycket.
Imorgon är det förutom träning även inplanerat en längre lyxfika med firande av dagens härliga segrar! 

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1