Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det blandad träning där en del hästar gick fortare och andra något lugnare. Raskast gick Australian Open ensam samt Chizhou och Perfect Girl Ester tillsammans. De gick i närmare snabbjobbstempon och gjorde det jättebra. Utöver dessa gick en hel del hästar i extra raska canters, bl a Stureplan, Himalaya, Bright Light, Sharp Eye och Power of Attorney.
Det är flera hästar som är på gång mot kval eller start och så är det också en hel del hästar som vässar formen inför kommande storlopp, så det är många varianter just nu.
Träningen gick i alla fall fint och hästarna såg starka och bra ut.
Idag var det startanmälan till Gärdet nästa torsdag och där ska Haweswater starta för första gången. Jag kan tänka mig att den banan kan passa henne som är liten och smidig eftersom det är ganska snäva svängar och banan går lite uppåt och nedåt, den är rätt speciell. Dock hade hon nog önskat ett längre upplopp för sin slutspeed, men hoppas hon kan gå ganska fort även i kurvorna.
Imorgon onsdag är det ju då inte tävlingar (eller det är tävlingar fast på Jägersro) utan det är först på torsdag. Imorgon är därför banan öppen till kl 10, så vi kommer träna på fram tills dess. Vi byter alltså träningsdag eftersom banan är stängd torsdag morgon innan tävlingarna.
Jag har idag uppdaterat med nya bilder som utlovat, även om det blev en lite mindre bilduppdatering denna gång. Siktet är inställt på en ny uppdatering redan till helgen för att komma i fas igen. Kolla in Wolframs fina tävlingsbilder under fliken Veckans Bilder!

Aktuellt

 • Andelar tvååringar +

  Vi har ännu några andelar kvar i Double Down och Perfect Sister!
  Två jättefina och lovande tvååringar som siktar mot storloppen framöver.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1