Dagbok

Stallets dagbok

Idag var det då som vanligt träning i höger varv. Detta missade dock Fredrik som i första turen för dagen med Daxios red i vänster varv. Även jag glömde helt det och reagerade inte alls på att han red i fel varv. Som tur var kom det inte ut någon annan häst på banan under tiden, kl 6.30-turen brukar det sällan vara några andra som tränar.
Först när tur två kom galopperande upploppet ner i motvarv så insåg jag misstaget. Ja ja, som tur var gick det ju bra, men vi får vara lite mer vakna framöver.
Träningen gick bra idag och det var mestadels tempon åt mellanhållet och något raskare. Hästarna var pigga och såg bra ut.
Det var verkligen en fullspäckad dag med mycket ridning, besök av både veterinär och hovslagare samt en massa annat att göra. Vi fick jobba på ordenligt men hann med allt vi skulle och lite till. 
Idag var det också anmälningar, både till Bro Park nästa onsdag och till Jägersro nästa söndag. Nästa vecka är det intensivt tävlande med dessa två dagar samt då Gärdet på torsdagen. 
Jag insåg idag att jag skulle ha uppdaterat med nya bilder under helgen, ber om ursäkt för att det dröjt och nu siktar jag på att ordna detta imorgon!

Aktuellt

 • Andelar i nya hästar +

  Är du intresserad av att vara med som delägare i en häst? Vi har flera olika möjligheter beroende på vad Du är intresserad av, både större och mindre andelar. Främst satsar vi på köp av yngre hästar med sikte mot de större loppen. Vill du prova på med en mindre andel i en häst som redan är etablerad så har vi även enstaka andelar i äldre starthästar.
  Vill du veta mer om vårt upplägg så kan du också läsa här på sidan under Bli Hästägare.

  Välkommen att kontakta Caroline via mail eller telefon för mer info!

  Läs mer             Kontakta oss

 • 1
 • "Hos oss är det viktigt att alla känner sig delaktiga. Att ägarna får information om sina hästar är A och O"
  Caroline Malmborg Tränare
 • 1